Witam serdecznie, Mam na imię Kamil, 23 lata, 182 cm, jakoś tydzień temu postanowiłem, że już wystarczy mojego odchudzania, tak jak w temacie - dobijałem do 100 kg, teraz ważę 71-72 (11,5% tłuszczu). Przyznam, że temat napisałem tak, aby jak najwięcej osób kliknęło mojego posta i przeczytało to nad czym właśnie się męczę :). Dietę na redukcję [...]
[...] WIEK: 25 2. WAGA: 95 3. WZROST: 187 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 110 -udo: 60 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat 6. DIETA: -białko: 250 -węglowodany: 450 -tłuszcz: 100 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: jeden aktualny testosteron (28 tygodni) 8. TRENING: fbw 9. CEL CYKLU: energia, wzrost siły 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD [...]
[...] ciężko było zlokalizować, jakby triceps, albo lekko nad łokciem, Na początku kwietnia ból był tak silny, że praktycznie nie dałem rady wycisnąć 50 kg (normlanie wyciskam w ~100 kg). Na miesiąc odpuściłem sobie treningi, po miesiącu poszedłem na siłownie, jednak zero zmian, dalej nie moglem wykonać praktycznie żadnego ćwiczenia. Wczoraj byłem na [...]
[...] chodze na silownie i cwicze bardziej na mase. Najlepiej podam swoje wymiary a pozniej przejde do sedna wzrost 190 cm waga 85 kg biceps 35.5 cm przedramie 29 cm klatka 100 cm talia na wysokosci pepka 93 cm biodra 99 cm uda 59 cm lydka 38 cm Jak widac jestem strasznie nieproporcjonalnie zbudowany mam chude rece i nogi oraz waska klatke na [...]
[...] komórkach produkcję energii, dzięki czemu współdziała z kreatyną w generowaniu skurczów włókien mięśniowych. Zalecane dawkowanie Jedną porcję 2.5g (1/2 miarki) wymieszać z 100-150ml wody lub ulubionego soku. W dni treningowe pić dwie porcje dziennie, jedną bezpośrednio po przebudzeniu, drugą porcję po treningu. W dni nietreningowe pić jedną [...]
[...] Nasze dania, poddane są procesowi obróbki termicznej, podobnej do procesu pasteryzacji, który polega na krótkotrwałym podgrzaniu posiłku do wysokiej temperatury (powyżej 100°C), dzięki czemu produkt zostaje pozbawiony wszelkiej szkodliwej mikroflory, drobnoustrojów i przetrwalników – są to niezbędne warunki, aby produkt był trwały i nie [...]
[...] Utlenianie kwasów tłuszczowych było wyższe w tej grupie o 17,9% zaś utlenianie glukozy niższe o 9,5%. Produkty o wysokim indeksie glikemicznym: (70 lub więcej) Glukoza - 100 Naleśniki - 85 Pieczywo białe - 70 Produkty o niskim indeksie glikemicznym (55 lub mniej): Pomidory - 15 Pieczywo jęczmienne gruboziarniste - 34 Makaron - 45 [...]
[...] - Opóźnia zmęczenie mięśni - Zwiększa pompa mięśniową - Świetnie smakuje Power Up jest jedyną w swoim rodzaju formułą w świecie. Formuła bez substancji zakazanych i 100% wolna od sztucznych aromatów, substancji słodzących czy też barwników. Power Up ta zawiera w swoim składzie składniki aktywne, dzięki którym trening przeprowadzony jest [...]
[...] należy stosować w celu uzupełnienia diety w białko. Zalecane są 1-3 porcje dziennie (po przebudzeniu, przed i po treningu). Sposób przygotowania: Porcje 30g rozpuścić w 100-250ml wody lub mleka. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Wartości odżywcze Porcja 30g Ilość porcji w opakowaniu 75 Opakowanie 2270g SKŁADNIKI AKTYWNE Standard WPC [...]
[...] 4 duże jaja (270g) pół cebuli 50g wędliny parzona kawa z odrobiną mleka 1,5% W SZKOLE świeży sok z czerwonego grejpfruta (300g) 400g twarogu półtłustego rzodkiew 100g cebula 100g Dziele to na 2 posiłki W DOMU Przedtreningowy 120g razowca 200g piersi z kurczaka (pieczona lub duszona) Troszkę cebulki i pieczarek (jeśli duszona) Trochę [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] konkretny ponieważ chciałbym to zamówić aby od poniedziałku mozna zacząć trenować ( teraz nie jestes w stanie miałem zabieg przy palu od nogi, ale sądze ze od pon bede juz w 100% sprwny) Trening jaki chciałbym rozpocząć to FBW 3 razy w tygodniu, i aeroby 5 razy w tygodniu w czasie 25-45 min. Oczywiście wiem, że podstawą jest dieta, czytałem [...]
[...] to abyście pomogli mi skorygować błędy jakie są,cenne uwagi które pomogą mi już ułożyć dietę jak być powinna bez usterek bo jeśli sie już poświęcać dla diety to robić to na 100%.Dzięki z góry,sogsy... Płeć: Mężczyzna Wiek: 18 Waga: 72 Wzrost: 177 Obwód klatki: 102 Obwód ramienia: 37 Obwód talii: 77 Obwód uda: 57 Obwód łydki: 39 [...]
[...] Nasze dania, poddane są procesowi obróbki termicznej, podobnej do procesu pasteryzacji, który polega na krótkotrwałym podgrzaniu posiłku do wysokiej temperatury (powyżej 100°C), dzięki czemu produkt zostaje pozbawiony wszelkiej szkodliwej mikroflory, drobnoustrojów i przetrwalników – są to niezbędne warunki, aby produkt był trwały i nie [...]
[...] nas o zdolności danego produktu żywnościowego lub potrawy do zaspokajania głodu. Jako punkt odniesienia obrane zostało białe pieczywo, którego indeks sytości wynosi IS = 100. W badaniach naukowych w celu wyznaczenia wartości IS zestawia się produkty żywnościowe o tej samej wartości energetyczne (240kcal), a nie tej samej gramaturze. Innymi [...]